Певицата в момента е бременна с третото си дете, но вече мисли за още едно.

Тя вече има двама сина и скоро ще даде живот на още един. Затова планира да има и момиченце, но него ще го осинови.

"Ще имам син, а за по-нататък обмислям да си осиновя едно момиченце", сподели Кали в тв интервю.

И при третата си бременност изпълнителката не успя да сбъдне желанието си да има момиченце и затова започнала да мисли за друг вариант. В момента на дневен ред е предстоящото раждане, за което не се притеснява да говори от началото на бременността си, макар близките й и бъдещият татко Влади да са леко суеверни по този въпрос.

"Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще имам три деца и те ще бъдат три момчета. Никога не съм си представяла как изглежда момичето, излязло от мен. Иначе продължавам да искам да си имам момиче. И тъй като вече приключвам с ражданията, мисля след това да си осиновя едно. Така че Кали си следва мечтите, имам си план-график, живея си живота и съм щастлива", допълва тя.

Певицата е сигурна, че много хора в момента злословят зад гърба й по повод щастливото събитие, което я очаква.

"Аз си ги раждам тези деца и аз си ги гледам. Кое е по-добре питам аз – да родиш три деца от трима мъже, да останеш с последния и да живееш добре или да родиш три деца от един мъж и да се разделиш с него. Хората не бива да съдят, защото никой не знае какво ще му се случи," категорична е Кали.

Плановете й са да работи до осмия месец, а после да се оттегли за кратко, докато се възстанови. И макар че би трябвало да мисли за памперси и детски песнички, певицата говори за нов албум, който обаче ще почака малко.

"Жорко е много щастлив, а Марк само ходи след мен и ми целува корема. Той знае, че вътре има бебе, отваря ми устата и през нея крещи: Бебе, обичам те. Радвам се, че съм си научила децата, без значение какви са обстоятелствата около мен, те помежду си да се обичат и подкрепят", казва още Кали.