Изключително пикантен сезон на „ВИП Брадър“ очаква зрителите.

Сред звездите в Къщата се очертава и най-горещата светска двойка — Валери Божинов и Моника Валериева, пише hotarena.net.

Въпреки че има две седмици до старта вече се говори, че двамата са сред участниците в риалити шоуто. От екипа на предаването твърдят, че е много възможно след половин месец да видим на екран влюбените гълъбчета, при това заедно.

Нещо повече — двамата вероятно ще делят едно легло в луксозната спалня на ВИП съквартирантите. Засега двамата не са коментирали слуховете за пребиваването им в шоуто, но според запознати и двамата са получили покани, при това срещу наистина солидни хонорари.

*Моника и Николета

Освен най-новата двойка у нас, в новия сезон на шоуто предстои да видим Златка Димитрова и Никол Станкулова. Двете дами обаче няма да са участнички, а жури на кандидатите за ВИП съквартиранти.

В продължение на две седмици звездите на Нова телевизия ще задават специални мисии на шестимата участници живеещи в стъклената къща на „ВИП Брадър“. Имената на останалите звездни съдии се пазят в тайна, а участниците ще пребивават в стъкления аквариум по 12 часа на ден, но няма да нощуват в него.

Любопитна подробност е, че една от съквартирантките в стъклената къща на „ВИП Брадър“ е Лили Иванова. Съименницата на естрадната прима се надява скоро да стане толкова популярна, колкото и звездата.