Никол Шерцингер несъмнено е в топ 10 на любимците на Великобритания.

Смуглата красавица се отличава едновременно с талант, грация, стил и завидна доза хубост.

Тази година определено е ключова за певицата. Зад гърба ѝ остана 5-годишна бурна връзка с Люис Хамилтън, от която тя излезе с разбито сърце. За да се възстанови бързо от трудната раздяла, Никол се отдаде изцяло на кариерата си и реши да се завърне като жури в британския X Factor.

Пред октомврийското издание на Glamour певицата споделя: "Такива моменти каляват характера на човек. Аз съм като всяка жена и често вечер, когато остана сама, се изправям пред проблемите си. В такива моменти си поръчвам огромна пица и я изяждам сама.”

Никол отрича всички слухове, че има шанс с Хамилтън да се съберат отново и допълва: "Нормално е в една връзка да изгубиш част от себе си, но е много важно след това да си върнеш същата тази част. Ако човек е щастлив с това, което е, тогава може да живее щастливо и свободно… Това е избор.”

Колкото до бъдещето си, Никол е оптимистично настроена, пишат от jenite.bg

"За всичко си има време. В момента съм събрала прекалено много креативна енергия и искам да я освободя, да творя. Невероятни и вдъхновяващи жени като Хали Бери раждат децата си след 40-годишна възраст. В този смисъл аз съм още бебе. Ако нямах кариера, щях да съм като сестра си - с три деца. Все пак съм израснала в Кентъки, където семейството е всичко. Всичките ми приятели, всичките ми братовчеди вече имат деца. Всички освен мен… Това е моята жертва.”