"В момента аз не заслужавам България", това прозрение изказа кралят на поп фолка Азис в "Предаването на Карбовски" по ТВ7.

Скандалният изпълнител, който през 2001 г. беше категоричен, че България не го заслужава, днес е на коренно противоположно мнение.

Дали това е поредният му пиар ход или осмислен извод - никой не може да каже, що се отнася до Азис, който винаги търси провокация.

Пред Карбовски костинбродският славей заяви, че спира да работи. Поне за една година, тъй като имал нужда от освежаване и нов старт. Мога да си го позволя и имам нужда, мотивира решението си Азис.

Кралят на фолка оцени положително актуалните български изпълнители и ги посъветва да се научат да работят за пари, за да успяват. Азис и Карбовски влязоха в идеологически спор за това коя музика е истински стойностна и кое я прави наистина качествен продукт.

Певецът от ромски произход призна, че не му допада музиката на легендарния Роджър Уотърс, който имаше концерт в България преди броени дни. Според Азис звученето на неговите песни не е особено актуално и впечатляващо, затова кралят на фолка не проявил желание да отиде на концерта спектакъл "Стената".