Бременната Кали споделя в свое интервю, че се е отдала на активен спорт и четене на книги.

„По време на обучението си за бакалавър и сега за магистър прочетох много психологически книги. Не ме интересуват любовните романи. Ходя на фитнес и се опитвам да се науча да работя на различни компютърни програми.

Живеем във време, в което трябва да можем да се приспособяваме към ситуацията. Всичко се развива доста динамично и аз не искам да изоставям“, казва певицата. Кали признава, че в бъдеще много иска да се занимавам с психология, да помагам на бизнесмени да се реализират.

„В България не се гледа с добро око на тази специалност. Когато отидеш при даден производител и му кажеш: „Нека да ти помогна да управляваш правилно персонала си", а той реагира така: „Ти ли мен ще ме учиш как да си въртя бизнеса, аз, който се занимавам от 20 години?"... Ако той повярва в психолозите, ще види колко много пари ще спести от правилния подбор на хората.

Но аз съм убедена, че ще го накарам да вярва в мен. Ако стана добър психолог, ще започна да правя етно музика, която няма да е комерсиална. Ще ходя на фестивали и ще опитвам да представя България. Не мога да впечатля друга държава с рок или хаус например, защото не са наши“, разкрива хитовата певица пред „Всеки ден“.