Най-новата изгора на Софи Маринова е не друг, а Камата, твърди клюкарски сайт. Ромската перла отдавна била влюбена в Христо Стоичков, но вече не можела да крие страстните си чувства.

Те били заедно в етрополска кръчма по-миналата седмица и Маринова пяла на Стоичков на ухо песните си “Бате шефе”, “Бурята в сърцето ми” и “Мой си, дяволе”. Според автора това доказвало силните чувства на темпераментната Софи към футболната легенда, пише ''24 часа''.

Софи се поразсмя, като разбра новия слух за себе си. Ето какво каза: Лъжа е, обаче Софи Маринова първо каза: “Е пък няма жена да не е влюбена в Стоичков. Той е футболист номер едно на България.” Клюката за новата изгора я развесели, но след това тя малко по-сериозно допълни: “С Ицето сме приятели и се събираме на партита, забавляваме се, пеем. Сигурно е, защото са ни видели на Етрополе, като бяхме.”

Маринова уточни, че в момента няма сериозна връзка, но все още чака да се появи мъжът на живота й. “При тия проблеми сега само ми е до това” - допълни тя във връзка с ареста на бившия си приятел Дачо. Певицата е изкарала лятото в почивки и участия по Българското Черноморие. С нея е бил и синът й Лоренцо.