Фолк певицата Татяна демонстрира уникално тяло на плажа.

Русата фурия събра погледите на летовниците по морето. Знойната красавица се появи на плажа по оскъдни бански. И принуди много от господата, да потърсят спешно разхлаждане във водата.

Преди няколко седмици изпълнителката се похвали с къщата, в която живее и си спечели много комплименти. Редом с прекрасния и живописен дом, самата изпълнителка също заслужено обра овациите за шеметната си фигура.

По време на лятната си ваканция Татяна демонстрира забележителна форма. Близки до певицата разкриват, че докато отдъхвала на морето, но можела да се отърве от обожатели.

Феновете на изпълнителката също не спират да я ухажват и то не само в социалната мрежа. При това красавицата става все по-популярна в последно време, пише kliuki.ws.

За огромно съжаление на почитателите на изпълнителката сърцето й не е свободно. Красавицата е щастливо омъжена и не разчита на спонсори.

Татяна дори има син Атанас, който вече е в седми клас, но въобще не й личи, че някога е раждала. Нещо повече — фолк дивата тренира всеки ден, за да се поддържа в перфектна форма. 

ВСИЧКИ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!