Шефът на общинския съвет в Перник – гербаджията Владислав Караилиев се оказа обсебен от фолк певицата Глория.

Той не се отделяше почти през цялото време от нея, докато тя се приготвяше за концерт в града, пише ''Блиц''.

Поп фолк певицата беше най-очакваното нещо на рождения ден на ГЕРБ - Перник. Официално тя трябваше да започне да пее в 13:00 часа, но се забави с 30 минути, пише zapernik.

Звездата на фолка пристигна с лъскаво "Ауди" точно в 13.00 часа и се отправи към хижа "Славей", където се преоблече заедно с двете си танцьорки.

Когато Глория стана готова за сцената слезе с "Ауди" - то, а на задната седалка седеше шефът на общинския съвет Владислав Караилиев, който се направи на кавалер и й подаде ръката.

Глория не можеше да затвори тежката врата на колата и тук отново се намеси Караилиев, който я затвори вместо нея.

Лидерът на младежкото ГЕРБ Перник Денислав Захариев - Деньо Плейбоя също се въртеше около Глория. Подаваше и ръка и я превеждаше до сцената.

Стотици перничани се опънаха на ливадите около хижата в очакване на концерта на примата на поп-фолка Глория – подарък от партията за симпатизантите, членовете и гостите на партито. Припомняме, че за един час пеене хонорарът на фолк – звездата е 5 хиляди лева.

Певицата започна едночасовия си рецитал с песента "Обсебена от теб", а двете и танцьорки събраха мъжките погледи на сцената.