Ани Цолова и Виктор Николаев решиха да напуснат bTV и да се преместят в Нова телевизия.

Тази новина шокира, но и същевременно - зарадва много фенове на двамата водещи.

От своя страна bTV се впусна в търсене на техните заместници. Сред спряганите имена са тези на Виктория Петрова и Светослав Иванов.

Но освен това, се говори, че водещият на новините в Нова телевизия Ники Дойнов също има намерение да смени работното си място. Той пък отива в bTV, пише "Всеки ден".

Той е един от най-старите кадри на телевизията - работи в нея почти от самото й създаване през 1994 г. Дълги години беше една от най-големите звезди на медията, но постепенно беше изтикан в девета глуха и на преден план бяха извадени новите лица в телевизията. Това го дразнело много, но все пък успявал да прикрива емоциите.

Чашата на търпението му обаче преляла, когато разбрал, че Ани Цолова и Виктор Николаев влизат в Нова с рекордните заплати от 15 бона, като на всичкото отгоре сами ще бъдат продуценти на предаването си и ще могат да си подберат екипа.

"Как може да съм тук от близо 20 години, а някакви хора, които за първи път влизат в сградата, да взимат 5 пъти повече пари от мен и да са с привилегии като на шефове?", ядосвал се Ники.

Затова той бил на крачка от напускане на телевизията, само чакал подходящо предложение. И то не се забавило. Когато от bTV разбрали, че Ани и Виктор ги напускат заради Нова, се заканили: "Ние пък ще ви вземем Ники Дойнов".