Сценична премиера на новата песен на Marssa Carme „Love & Light” очаква феновете на електронния саунд на поредното издание на Sun and Moon Pool Party на столичния басейн „Балканика“ в петък, 23 август.

Парчето е концептуално продължение на първия сингъл на певицата „I`m The Best”, представено е с аудио и видео, което тръгва по телевизиите и в интернет от днес. Голямата интрига ще е ремиксът, който му е направил нашумелият DJ Diass – най-добрият млад ди джей за 2012 година. И той, и Marssa Carme са силно привлечени и повлияни от мелодиите на Изтока, от звука и загадките на Космоса, затова и се очаква срещата им на музикалната сцена да е истинско събитие за българското хаус общество.

Младите музиканти ще излязат на една сцена с DJ Mascota, който пък беше обявен за най-добър ди джей на 2012 година. Тримата обещават емоции и динамика на всички, които решат в петък вечер да излязат от града и да си изкарат едно емоционално парти под небето.

Това ще е и последната възможност да чуете Marssa Carme на живо, поне през този сезон и в България, защото след няколко дни тя заминава за САЩ, за да преговаря с тамошен лейбъл, от който са проявили интерес към  продукцията й.

Marssa Carme е родена в Измир, Турция. Преди 5 години идва в България, за да учи Класическа китара в Музикалната академия „Панчо Владигеров“ и миналата година завършва образованието си. Но остава в България, защото тук се чувства добре – енергията на нашата земя й помага да намира отговори на въпросите, които я занимават още от дете.

„Занимава ме Космическата вяра – това е повече от религия, това е духовност, която е в музиката ми, в текстовете ми, в целия ми живот. Мисля, че музиката ми е от Космоса, защото получавам съдействие от звездите, от планетите, аз усещам и ползвам тяхната позитивна енергия“, искрена е младата певица.

Засега тя не издава подробности за участието си на партито. „Визията ми ще зависи от това как ще се чувствам в петък. Ако се чувствам натурално – ще изглеждам натурално“, смее се тя. „Аз ще пея на това парти, защото почувствах енергията му. Вече бях там, на басейн Балканика и искам да ви кажа, че хората са enjoy, идват много готини компании, което не се случва във всяко заведение."