Рокзвездата Милена Славова е сред участниците в шоуто "Африка. Звездите сигурно са полудели", научи "24 часа".

Тя отлетя с останалите играчи за Черния континент в събота в 3 ч сутринта.

Милена не е единствената певица в задружната група. За риалитито е поканена и Теди Кацарова, както и по-неизвестният Тодор Георгиев. Всъщност той е познат на зрителите на "Гласът на България", тъй като беше участник в музикалното шоу на Би Ти Ви.

За Африка са поканени и артисти, сред които са младият Явор Бахаров и манекенката Диляна Попова ("Революция Z"). Тяхното участие е направо наложително, тъй като играчите ще трябва сами да се разбират с местното население от бушмени. След като едва ли сред тях има някой, който да владее техния език, използването на жестове и мимики ще е най-удачно.

Екипът на "Паприка латино", който прави шоуто за Би Ти Ви, е поканил в него и сериозни пътешественици, които имат опит с непознати места. Сред тях са Георги Милков, специален кореспондент на "24 часа" и редакционен директор на сп. GEO, полярният изследовател проф. Христо Пимпирев, журналистът Георги Тошев, който е продуцент на "Преди обед" по Би Ти Ви, и писателката Людмила Филипова. Тя по правило посещава всички места, за които пише в книгите си.

Рапърът Бобо се присъедини към участниците в Лондон, откъдето те минават на път за Африка. Ще изкарат няколко дни в Замбия край водопада Виктория. Тези, които са в добра физическа кондиция, може да скачат с бънджи във водопада. Другите ще тръгнат за Ботсуана, за да строят лагер, където ще се снима по-голямата част от шоуто. Би Ти Ви ще го пусне наесен в праймтайма си.