Участието в конкурсите за “Мис България” е вид инвестиция, смята Мартин Карбовски.

Това той заяви в разговора си с Антония Петрова в студиото на предаването си.

Според него, момичетата се публикуват чрез конкурсите, валидират се и започва един оборот със самите тях.Животът е такъв, момичетата винаги са искали да бъдат мис България, у нас най-лесно е да пробиеш с външния си вид, смята “Мис България 2009”.

Късметът на момичето е не само да си намери свестен мъж, а и свястна работа. Но първо трябва да помислят за образованието си.

Ако съпругът или приятелят е материално осигурен винаги е по-добре, смята Петрова. Не е лошо едно хубаво момиче да ходи със студент, но се случва много рядко, каза още тя. На новата “Мис България” тя пожела да прави благотворителност.

“Мисис Русия 2012” обяви, че помага от години на пернишки дом за сираци, като им купува разни неща. Тя обяви, че ще помогне на Пенка да завърши образованието си, а Карбовски обеща, да я вземе на работа в екипа си.

Българите обичат брюнетките, русите Миски са малко, аз съм едно изключение, похвали се Антония Петрова. Затова тя не смята, че ще е проблем ромско момиче да вземе титлата през някой от следващите конкурси.

Еротиката е много против концепцията на “Мис Свят” и “Мис България”, смята Петрова. Според нея не би трябвало участнички в такъв конкурс да се разголват за различни мъжки списания. Тя даде пример със себе си, тъй като никога досега не си е позволявала такова нещо.