Глезлата Парис Хилтън безуспешно се мъчи да стане диджей.

32-годишната богата наследница се появи на ваканционния испански остров Ибиса, за да се изфука с уменията си на дисководещ.

Вместо да й обърнат внимание, хилядите купонджии, най-вече германски тийнейджъри, я взеха на подбив и хич не се впечатлиха от нескопосаните й изяви зад пулта, разказва в. "Дейли мейл".

Разглезената блондинка, съсобственик на едноименната хотелска верига, се чуди как да осмисли безгрижните си дни, затова наводни профилите си в социалните мрежи със свои разголени снимки.

Парис се плацика във водите на Средиземно море и залага на единственото, с което може да привлече погледите - фигурата си. Несъмнено спокойният и охолен живот на милиардерката си казва думата и й гарантира завидно физическо състояние.

Злите езици не пропуснаха да отбележат, че този път Хилтън пристигна на Ибиса без новата си любов - по-младия с десетина години Ривър Вийпери. В последните месеци Парис няколко пъти сподели, че е лудо влюбена в младия испански модел и даже иска деца от него, пише ''Всеки ден''. Въпреки приказките за спокоен семеен живот реалността доказва, че фуклата още е далеч от него.