Колумбийската актриса скоро ще премине в отбора на официално обвързаните, но планира да го направи със скромно тържество.

Очарователната актриса, водеща и модел София Вергара обмисля скромна сватба.

Номинираната за "Еми" брюнетка получи предложение за брак от своя любим Ник Льоб неотдавна. Тя обаче още не е започнала да планира тържеството. Мислила е какво иска да е то, но в крайна сметка май че бъде без излишен шум.

"Направих огромно парти за 40-тия ми рожден ден. Сега трябва да направя или нещо още по-голямо или много по-добро от празненството за рождения ми ден. Не мога да направя нещо средно или същото като партито за юбилея ми. В момента си давам време. Най-вероятно ще споделя този момент само с майка ми и сина ми", разказа хубавицата.

София има един брак зад гърба си и затова не смятала да се врича втори път във вярност. След раздялата с детската си любов преди почти 20 години, от когото има почти 20-годишен син, предпочитала неангажиращите връзки. Нещата обаче вече са се променили и тя дори разкри, че дори е замразила свои яйцеклетки, така че с Ник да могат да имат деца в бъдеще.

"Най-вероятно ще се възползвам от науката, защото на 40 години нещата трудно се случват по естествен път", допълни тя.