Fine Line стартира образователен проект, ориентиран в полза на обществото – Fine Line Health Academy.

В рамките на инициативата участниците ще могат да научат от експерти как да се чувстват добре, да общуват и живеят пълноценно на работното място и как да изпитат още по-голямо удовлетворение от престоя там.

Училището за здраве стартира на 12 септември т.г. и ще се проведе в Академията на Телерик. Часовете ще бъдат всеки четвъртък от 18:30 ч. като чудесен завършек на работния ден и с привкус за една ползотворна почивка през уикенда.

Проектът „Fine Line Health Academy“ ще даде началото на серия от инициативи, които екипът на Fine Line иска да предприеме за образоване на обществеността в по-здравословен начин на живот.

В рамките на следващата година Fine Line си е поставила амбициозният план да инициира няколко подобни събития.

Програмата за първото издание можете да видите по-долу, идеята е тя да бъде изготвяна индивидуално – спрямо очакванията на всяка една компания или институция, в която ще се провеждат тези обучения.

Освен с тези инициативи, Fine Line развива и мрежата си от посланици, за да популяризира по-мащабно хелтиливинг и своята позиция „Здрав дух в здраво тяло“.

Затова към звездния Fine Line тийм освен Богдана Трифонова – гласът на БГ Радио и певицата Маги Алексиева, се присъедини и нашумелия млад български актьор Александър Сано.

Освен привърженик на здравословните храни и гурме рецептите, той обича и пълноценната хармонична среда на природата.

„Да се грижиш за себе си е акт на себеуважение и отговорност към близките ти.” – споделя Сашо.