Криси, която в началото на 2017 година се завърна на музикалната сцена като изпълнител от музикалната компания "Fantasy group media" сподели в официалната си фейсбук страница, че подготвя балада.

Поради многото запитвания на фолк маниаците изпълнителката сподели, че има готова балада, която предстои да излезе до броени дни.

"Скъпи приятели, получавам постоянно запитвания кога ще представя балада и ето, че дойде момента, в който ще споделя с вас,че имам готова балада, която предстои да излезе до броени дни. Благодаря на всички за интереса към мен и очаквайте една много стойностна балада. Надявам се да Ви докосна", сподели изпълнителката в официалната си страница във фейсбук.

Както Криси сподели в края на годината,че това е само началото. Тя подготвя много проекти и обещава да е много продуктивна през тази година .

Заслужена почивка си подари тя и нейният приятел - Александър в компанията на техните приятели и колеги Силвър,Ева-Марти и Наси в Банско.

Веднага след като се върна в София Криси макар и с температура засне интервю за ново онлайн предаване.

"Радвам се, че се създават нови предавания в интернет пространството. Още повече, защото не пренебрегват поп-фолка, напротив подкрепят го! Уважават всеки изпълнител и неговото творчество. Най-вече са независими и нямат никакви скоби. Още по-интересното в самият екип на предаването е, че хората, които работят там са под 18 годишна възраст, което е много интересно", споделя Криси.