Николета явно категорично е решила да скъса със стария си начин на живот и да запее нова песен.

След като напусна съпруга си Валери Божинов, плеймейтката предприе следващата крачка и започна да се кара с най – добрите си приятели.

На мушката първи застана Азис, който бе нагрубен и умишлено пренебрегнат.

Преди няколко дни Николета написа във „Фейсбук” профила на Азо многозначителното „кажете някоя хубава песен, но да не е поп-фолк”, с което предизвика огромни вълнения сред почитателите на краля.

Интернет потребителите на секундата я заподозряха, че се заяжда с него, въпреки че съвсем доскоро с него бяха две отлични приятелки.

„Явно дружбата им остава в миналото. Защото това, което Николета направи, не бе прието с добро око от нито един фен на Азис. Това си е чиста проба заяждане, която не трябва да остане безнаказана”, коментира почитател на турбо фолка.Николета и Азис

В светското общество пък се заговори, че първопричинител на кавгата е Азис, който „пропуснал” да покани Николета за снимки в най – новия си клип „Ти ме размаза”.

Красавицата се почувствала тотално пренебрегната не само заради невъзможността да лъсне във видеото, но и защото по този начин изпуска един доста тлъст хонорар.