На 9 август (петък) ви очаква техно нощ в клуб Mania със специални гости едни от най-горещите имена на сцената: създателите на култовия лейбъл Italo Business - DANDI & UGO, половинката от звездното диджей дуо KRAEMER & NIEREICH - австриецът NIEREICH и вечният №1 в класацията на Beatport - италианецът ALEX DI STEFANO.

Диджейската кариера на DANDI & UGO стартира в началото на 90-те, когато те започват да правят партита в родния си край, а именно курортните клубовете по адриатическото крайбрежие. След десет години прекарани зад пулта, двамата решават да се насочат към продукция на собствени парчета. В началото синглите на DANDI & UGO привличат вниманието на най-престижните италиански лейбъли, но скоро започват да издават за най-важните компании в Европа, а диджеи от ранга на Richie Hawtin, John Acquaviva и Mauro Picotto редовно включват техни тракове в сетовете си. През 2006 заедно с Alessandro Piatto правят най-важната стъпка в кариерата си – откриват ITALO BUSINESS RECORDS, който за разлика от повечето лейбъли по това време, освен в издаването на винил, се фокусира и върху солидното интернет присъствие, дигиталните даунлоуди и включва букинг агенция. Концепцията на ITALO BUSINESS се оказва толкова успешна, че лейбълът вече е считан за една от повратните точки на стила, а звукът му бележи началото на новата вълна в техното.

Едни от безспорните звезди на ITALO BUSINESS вече са KRAEMER & NIEREICH, половинката от които - австриецът NIEREICH също ще гостува в клуб Mania. NIEREICH е роден през 1981, но пък има завидно CV – правил е ремикси за имена като Space Djz и Chris Hope & Andre Walter, свири редовно в клубовете Tresor (Берлин) и U60311 Frankfurt Las Dalias (Ибиса), както и на Amsterdam Dance Event и най-големите немски фестивали MAYDAY, RUHR in LOVE и NATURE ONE. Албумът му Brett, издаден като част от продукцията на KRAEMER & NIEREICH, пък поставя съвсем нови стандарти в техно музиката.

Третият гост на партито – италианецът ALEX DI STEFANO също не е случаен – продукцията му има безпрецедентен успех в най-големия онлайн музикален магазин за електронна музика Beatport, като всеки от релийзите му без значение на псевдонима или музикалния стил се озовава под номер едно в класацията за даунлоади. Все пак ALEX DI STEFANO прави електронна музика от 1994 и след няколко по-комерсиални денс хита се насочва към значително по-тежки парчета, които веднага привличат вниманието на големите в стила. В резултат ALEX DI STEFANO е ремиксирал имена като Umek и D-Unity и е бил съпорт диджей на Richie Hawtin, Dubfire, Tocadisco, Marco Bailey, Christian Smith, James Zabiela и много други.

От българска страна зад пулта ще са BALTHAZAR & JACKROCK от Renesanz, VLADIN & BD от Beast Factory, както и DJ X.