Кари Брадшоу, която е основен персонаж в сериала ''Сексът и градът'', не се притеснява да споделя проблемите във връзките си на всеослушание, както и да жонглира с мъжете.

Но не така стоят нещата с актрисата, която се превъплъщава в нейния образ, а именно Сара Джесика Паркър.

В новия брой на американския Harper's Bazaar Сара споделя колко е щастлива от семейния живот със съпруга си Матю Бродерик, с който вече имат 16-годишен брак зад гърба си и са сред едни от най-стабилните двойки в Холивуд, пише lifestyle.bg.

„Обичам Матю Бродерик. Кажете, че съм луда, но го обичам. Можем да бъдем само заедно или с никого другиго. Изключително отдадени сме на семейството и животите си. Обичам живота ни. Обичам това, че той е баща на децата ми и точно заради него съществува целият този свят, който обичам'', казва искрено актрисата пред светското издание.

Двойката, която се венча през май 1997г. вече има три деца: 10-годишният Майк и 4-годишните близначки Табита и Лорета.

Тя споделя още, че за нея и половинката й винаги е било много важно да запазят отношенията си далеч от прожекторите и любопитните погледи.

„Ние двамата идваме от много различно време и място. Когато бяхме млади, искахме само да бъдем добри актьори, които имат работа. Не сме мислили за славата или парите, защото честно казано, парите никога не са били част от мечтата'', казва още актрисата.

„Хората ме питат за брака ни „Как успявате?“, а аз им отговарям „Не говорим за това.“ Не е точно така, но това е гадничкият отговор, който върши работа'', допълва Сара.

Тя е изключително безразлична към славата и не се блазни от това, че я наричат модна икона и дори товa изобщо не я вълнува.

„Не мисля, че съм прекарала и 10 минути от живота си в разсъждения над моя имидж. Не си спомням дори разговор на тази тема'', завършва тя.