Мария не присъстваше сред имената в списъка с хонорарите в Пайнер.

Факт е, че откакто има сериозна връзка с милионерския син Християн Гущеров, фолк дивата не извива глас по задимените кръчми. Сегиз-тогиз прави по някоя песен с видео към нея, с което съвсем накара колежките си да се пръскат от злоба. „Не стига че не ходи по участия, ами и има пари за клипове?!“, мърморят пайнерки.

Според запознати Християн е забранил на гаджето си да ходи по кръчмите, като й е казал, че той ще се погрижи за спонсорирането на песните й.

Истината обаче е, че Мария не е отказала категорично всякакви участия. Напротив! HotArena.net дори узна какъв е фиксираният й хонорар. 8000 лева без ДДС иска Марчето, за да отвори гърли в заведение.

Това е рекорден хонорар в колосални размери, какъвто дори най-оборотната Преслава не си позволява да поиска.

На Мария й е пределно ясно, че няма толкова „луд“ човек, който да даде „такава баница“. Именно това е целта й – поставя си огромна цена, за да не я занимават с участия. В същото време е чиста запред колегите и шефа си: „Имам си тарифа, просто никой не ме иска“.

„И да искаме, не можем да си позволим Мария. Пък и сто пъти повече предпочитаме да поканим Преслава, която ще привлече много повече клиенти“, коментират шефове на елитни заведения у нас.