Най-добрият приятел и пиар на звездата от "Какво харесвам в теб” и "Какво искат момичетата” Аманда Байнс проговори за опасния живот, който води приятелката му.

Бившият пиар на Ким Кардашиян, Джонатан Джаксън, признава, че се страхува, че Аманда или ще опита да се самоубие, или ще умре от свръхдоза.

Джаксън разкрива, че звездата, която в момента се намира в психиатрична клиника, пуши по 30 джойнта на ден и освен това взима кокаин, съобщава Daily Mail.

"Страхувам се, че ще свърши като Ейми Уайнхаус, ако не получи помощта, от която така отчаяно се нуждае”, допълва още Джонатан.

"Да не забравяме и пластичната хирургия. Освен това през шестте месеца, в които се опитвах да я контролирам, тя направи няколко пластични операции. Не бяха масивни промени, само кратки операции, но тя не се нуждаеше от тях”, допълва той.

Аманда назначила Джонатан, за да й помогне да преживее последната година, след като осъзнала колко тежък е животът й и успяла два пъти да загуби шофьорската си книжка в резултат на шофиране в нетрезво състояние.

Щастлив от възможността да помогне, Джонатан Джаксън с удоволствие се съгласил. След преместването в Ню Йорк, обаче, нещата поели по още по-ужасен път.

Той твърди, че Аманда е "най-сладкото момиче на света”, когато е трезва, но проблемът идва с наркотиците:

"За жалост тя постоянно е дрогирана и параноична. Хората казват, че има психически проблеми, но аз мисля, че всичко е заради наркотиците. Тя не почти не пие, просто се дрогира всеки ден, по цял ден”, допълва той.