Манията за вталяване и смъкване на килограми е обхванала и Марта Вачкова. Тя твърдо е решена да се подложи на последния писък в диетите – кленовата диета.

За чудодейната диета Марта научила от екипа на Иван и Андрей, с които е в много близки отношения и често гостува в предаванията им. След като се убедила в ефективността на диетата, тя моментално решила да се възползва от нея, като се подложи на глад и кленов сироп.

Закръглената чаровница вече не помни колко пъти се е опитвала да влиза във форма без никакъв успех. Въпреки това обаче тя е оптимист, че този път наистина ще успее да свали килограми и да най-после ще се хареса в огледалото.

Тя съжалявала, че е изпуснала срока да отслабне преди плажа, но мислела да гладува, докато е на морето. „Тъкмо там ще отслабна по-лесно, защото ще плувам”, надявала се Марта.

Както е известно, тя е почитателка на нудизма и винаги е твърдяла, че не се притеснява да показва тялото си на плажа. Според нейни близки обаче, би дала мило и драго, ако можеше да е малко по-слаба, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.