Робин Уилямс се завръща на телевизионния екран за първи път след участието си в сериала "Морк и Минди" от 70-те години на миналия век в новата комедия The Crazy Ones.

62-годишният Уилямс, който стана известен с ролята си на извънземния Морк в хитовия сериал, ще играе ексцентричен бос на рекламна агенция в новия ситком. Сара Мишел Гелар ще се превъплъти в образа на неговата дъщеря.

Сериалът, който е създаден от автора на "Али Макбийл" Дейвид Кели, ще започне да се излъчва в САЩ от септември. Уилямс заяви, че се надява зрителите да бъдат привлечени от героя му Саймън Робъртс и да се забавляват с отношенията му с дъщеря му.

Робин, който се прочу с импровизационните си умения в "Морк и Минди", ще получи свобода да бъде спонтанен в The Crazy Ones. Сериалът е един от няколкото нови, които ще се излъчват от американски телевизии от есента.

Даян Лейн ще участва в нов четиричасов минисериал по Ен Би Си, посветен на бившата първа дама и държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън. Сериалът, който се нарича просто "Хилари", ще проследи живота и кариерата на Клинтън от 1998 до наши дни.

Сериалът ще се излъчи преди президентските избори в САЩ през 2016 г. Клинтън не е заявила дали ще се бори отново за номинация от Демократическата партия, пише БГНЕС.