Неостаряващият холивудски секссимвол Шарън Стоун отново е в прегръдките на млад мачо.

55-годишната звезда от "Първичен инстинкт" наскоро приключи едногодишната си връзка с 27-годишния аржентински манекен Мартин Мики и вече е забила ново гадже.

Майката на три деца прекара незабравим следобед на яхта в Адриатика, като през цялото време не пропускаше възможността да се погушка с чаровния брюнет.

От началото на лятото актрисата е в Италия с домочадието си, където снима лентата "Златното момче".

Съвсем наскоро работата на снимачната площадка приключи, но холивудската дива реши да прекара ваканцията си на Апенините вместо в САЩ, пише bgdnes.bg

Според непотвърдени слухове мъжът до нея е местен дизайнер, прочут с колекцията си от шалове. Стоун го е срещнала тези дни в бутика му в градчето Позитано на полуостров Амалфи и очевидно смята да го използва за гид през време на почивката.

Без да се притеснява от множеството папараци наоколо и в отсъствието на децата си, Стоун и любовникът й се бяха отдали на заслужена почивка, като се припичаха на слънцето и се наслаждаваха на топлите морски води.

В бял бански от две части актрисата показа, че не е загубила и грам от формата си, която в средата на 90-те години на миналия век я направи най-желаната жена в света.

Още снимки вижте