156 български бебета проплакаха заедно с британския принц Джордж Александър Луис. Най-много са родените в София - 34, на второ място Пловдив - 21 и Сливен - 13, съобщава „Телеграф".

176 000 българи носят името Георги, което е еквивалент на английското Джордж. Бременни жени масово споделят в интернет, че обмислят да кръстят детето си по същия начин и то не в българския вариант, а точно в английския - Джордж. Очаква се до края на годината десетки новородени българчета да бъдат кръстени така. Така се утвърждава тенденцията традиционни български имена да бъдат измествани с еквивалентите им на чужди езици, например Майкъл, Антъни, Мери и др.

Наследникът на британския трон, обаче, има сериозен астрален проблем. Според астроложката Алена, моментът на раждането му предопределя, че докато не навърши 28 години той не трябва да се жени. Дотогава той трябва да изгради стабилна материална база, за да може да създава семейство. Джордж ще бъде премерен, няма да поема излишни рискове.

Принцът, обаче, е надарен с богата и непрекъснато развиваща се фантазия. Той е роден на 22 юли, което под знака на Рак, с асцедент Скорпион. Съчетанието между двата знака ще го тласка към духовно познание. Винаги ще знае собствените си интереси, но добре ще ги прикрива.