Провокативната попфолк певица Камелия и умелият играч в „Къртицата“ Кирил Ефремов застанаха пред обектива на ОК за фотосесия на морския бряг.

Двамата  и разказаха повече за ежедневните си емоции около реалити конкурса „Мис България”, на който са водещи.

Макар и да е заобиколен от много и красиви жени в „Мис България” чаровният водещ твърди, че жена му изобщо не го ревнува. „Със съпругата ми имаме прекрасна любов от много отдавна, тя приема това абсолютно нормално, като един мой ангажимент и нищо повече.” За другата красива дама до него в конкурса Кирил е категоричен – "Камелия е човек, с когото се разбираш с едно изречение и смятам, че ще се сработим."

Камелия, от своя страна, се вълнува да води „Мис България 2013”. „Лично на мен форматът на конкурсите ми е много близък, защото съм участвала на такива конкурси, била съм Мис Монтана, Мис Чипровци, бях на шесто място в конкурса „Мис България“... много отдавна, в миналия век, когато бях по-млада и палава. Сега пораснах и станах още по-палава.”

По отношение на бъдещата носителка на титлата Мис България, Камелия смята че трябва да има естествена красота. „Не онази изрисуваната, да има чар, обаяние, присъствие, уникалност и освободеност. Да не се притеснява, да бъде себе си…”