Фолк певицата Галена и любимият й Галин планират да си направят второ бебе.

Двойката дори се е допитала до астролози за най-подходящия момент за зачеването и раждането на детето, научи HotArena.net.

На тази стъпка двамата се решили, след като малкият Стефан пожелал майка му и баща му да са женени, както родителите на приятелите му. Освен това той мечтаел да си има братче или сестриче.

Съобразявайки се с желанията на наследника си, Галена и Галин се посъветвали със специалисти – астролози. Според тях по-добре би било първо да се сдобият с втори наследник и след това да се венчаят.

Най-подходящият момент да раждането на детето били месеците юни и юли през 2014 г. И затова певицата и мъжът й планират зачеването за идващата есен.

Според звездите пък сватбата можела да се състои след месец октомври идната година, но не и по-рано. Затова, ако имат късмет и всичко върви без проблеми, двамата първо ще станат родители за втори път, а след това и съпрузи.

Съобразявайки се с бъдещите планове в личен аспект, влюбените наскоро обявиха, че са сгодени. А Галена дори признаи и че са си дали обет за вярност, пише „Всеки ден”.