Елен Колева, която като всяка професионална суетница и актриса обича да експериментира с визията и превъплъщенията си, все повече губи ума си по танците.

След отличното си представяне в "Денсинг старс" по Нова сега зеленооката дама е решила да овладее индийските стъпки.

През новия сезон тя се кани да става ученичка на Капка Кумар, една от най-добрите в жанра. Изключително атрактивните, но и нелесни стъпки на източната хореография ще й доставят огромно удоволствие.

"Носят наслада не само за тялото, но и за душата", коментира Елен. Тя не би се отказала примерно и от румбата, въпреки че не е в нейния стил, пише в. "Стандарт".

Така Колева ще продължи да поддържа изкусителната си снага в топформа. Всъщност тя полага грижи за себе си по всички правила на звездния статут. След като я одумаха, че се е закръглила покрай готварското шоу в bTV, Елен отдавна изглежда перфектно.

След като някогашната "шивачка" от филма на Людмил Тодоров демонстрира, че на дансинга няма тайни за нея, сега споделя:

"Свикнах на постоянно физическо натоварване и не ми се иска да се откажа лесно от набраната инерция. Затова ходя два пъти в седмицата на тае бо - ефектът е отличен. Енергията, която получавам, е изумителна".

Актрисата обожава и плуването, което осигурява хармония за всички групи мускули.

Стане ли дума за лицето, Елен се консултира с Виктория Стефан. Дамата, която е експерт в сферата на естетичната дерматология, й е препоръчала подмладяващата терапия с успокояващ и релаксиращ ефект Intraceuticals, любима на Мадона, Виктория Бекъм и Наоми Кембъл.

"Говорим за мощен антиоксидант - интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс", разяснява Виктория.

"Едновременно охлажда и успокоява кожата. Винаги слагам крема, който задържа влагата - той е последна стъпка в процеса на хиалуроново "наслояване", демонстрира познания Елен.

"Жълтият лапад помага за изравняване на тена и за избелване. Освен него в основата на иновацията има още 17 природни и билкови съставки. Сред тях са екстрактите от лайка, африканска брезова кора, мандарина, какаду, маслини и бамя, женско биле и мечо грозде, витамин С, Е и А, масло от семената на жожоба и чаено дърво, алое вера, корен от джинджифил, зелен чай. Те участват в неутрализирането на свободните радикали и предпазват кожата от преждевременно остаряване", уточнява още Колева.

Хубавата жена подготвя нов театрален проект с Кирил Кирилов, който учи режисура в НАТФИЗ. Пиесата се казва "Кошмарът Марибу" и би трябвало да се превърне в спектакъл през есента. Актриса през миналия сезон направи добра роля в постановката на Богдан Петканин "Престъпления на сърцето", където играе с още две тв дами - Яна Маринова и Деси Бакърджиева. Представлението успешно обиколи доста сцени из страната.