Плеймейтката Гентиана Халити, която се снима за новия брой на "Плейбой" като Волен Сидеров, призна, че това й е една от любимите визии.

Мадамата позира гола под пластмасова маса, която беше държана над главата й от двама здрави мъжаги в черни дрехи. Композицията за фотосесията пресъздава ситуацията, в която Сидеров беше пред партийната си централа в София, а здрави гардове го пазиха от протестиращите.

"Такива са любимите ми визии. Сега съм замислила една много хард сесия и мисля, че ще се хареса. Снимки на мацки, опънати на меча кожа, не са за мен", заяви силиконовата красавица.

Това беше и първата фотосесия на живо на "Плейбой", като свидетели на горещите кадри станаха около 300 селектирани гости. От медията обясниха, че сцената е провокирана от политическия и обществения живот в страната през последния месец. Точно затова Гентиана е избрана да се превъплъти в ролята на лидера на "Атака". За да се доближи максимално близо до визията на националиста, моделката държеше в ръката си пистолет. Сидеров шокира публичното пространство, като преди няколко седмици пристигна на работното си място в парламента, препасал пистолет на кръста. Само ден по-рано пък атакистът държеше в ръката си палка, с която да се бори, ако бъде нападнат от недоволни граждани.

"Пак добре, че пищов имах", коментира Гентиана, която за разлика от Сидеров не трябва да се пази от народната любов, а от любовта на свалячите си.

Изкусителната жена отдавна има нещо общо с политиката. Тя признa, че политици са й отправяли неприлични сексуални предложения. "Предлагали са ми и в това не виждам нищо чудно. Известни или не, мъжете са си мъже. Сваляли са ме политици, футболисти и певци", заяви Гентиана. Тя обаче категорично отказва да назове имената на популярните свалячи. Не са й непознати и политическите коментари. "Когато открия рецептата за това какво да се промени в държавата ни, ще се кандидатирам за президент", завърши Халити, пише ''България Днес''.