Нестандартен подарък може да получи Ники Михайлов за следващия си рожден ден.

Баща му Боби Михайлов отсега крои план да подари на сина си...коса.

Около същата идея се обединиха и футболните му почитатели в коментарите си под фотосите в интернет от партито за 25-ата годишнина на Ники. На снимките веднага се набива на очи олисялото теме на рожденика.

Наследственият ген, който остави без коса баща му Борислав Михайлов, когато навърши 30 години, порази наследника му едва на 25.

От месеци наред косъм, дори и мъхче не никне върху главата на Михайлов – син. По съвети на германски специалисти Ники пробвал да стимулира растежа на косата си с иновативен лосион, но продуктът не дал очаквания резултат.

*Ники и Боби 

Недостатъкът не притеснявал особено футболиста, но все пак Ники започнал да се замисля дали да не последва примера на небезизвестния си баща.

Оплешивяването бе огромен комплекс на настоящия президент на БФС. Боби реши проблема си генерално през 1992 година, когато като вратар на френския „Мюлуз” си присади коса.

Преди три десетилетия цяла България ахна, като видя новата визия на Михайлов. А самият футболист не платил и стотинка, защото се е навил да му присадят коса с рекламна цел, пише „Уикенд”, цитира hotarena.net.