Венета Райкова не е на екран, предаването й е във ваканция и се чуди как да задържи вниманието върху себе си.

Тя се търкаля на  гръцки плаж във вила, която е наела за лятото и всеки ден поства в профила си във Фейсбук по някоя снимка за доказателство колко добре си прекарва.

Ту виждаме суперкоктейл, който се кани да изпие, ту девствен пясък, по който смята да тича, ту застанала до басейна на вилата, готова за скок и показваща перфектно тяло, ту пък потопена във вода.

От снимките отсъстват синът й Патрик и съпругът й Тишо, защото в края на краищате техният имидж не е важен, а нейният. Интересно е, че наетата вила й струва толкова, колкото ако прекара лятото на български курорт.

Тя я спазари още през пролетта, а цените в Гърция са спаднали двойно заради кризата. Така че фукането, че е наела вила в Гърция не означава, че дамата се е сдобила с много пари, а просто е заменило едно място за летуване с друго.

За липсата на много средства говори и яркочервеният й бански, с който вече я виждаме трето лято, освен ако не си купува един и същ модел всяка година. Новата идея на водещата на “Горещо” е да открие бар в Гърция.

Идело й да си продаде араптамента тук и с парите да построи бар. В това нейно изявление блика чиста фантазия и нищо друго.

Тишо си има заведение в София и сам знае колко клиенти идват в кризата. В Гърция е още по-голяма криза и едва ли някой би дръзнал в момента да инвеситра там.

Венета не е толкова луда да рискува, така че си фантазира съвсем безплатно в профила си, колкото да не заспи.