Във фолк средите конкуренцията от край време е безмилостна.

Откритите врагини са Цвети Янева и Андреа, Анелия и Емилия, но сега има и нова двойка - Мария и Преслава.

Марчето се дразнела на прогреса на Преси и най-вече, защото работят с един и същи хитмейкър - Кости.

Още преди няколко седмици трябваше да излезе песента на Преслава "Скоро", но това скоро още не е настъпило, защото Мария си е платила на Кости да забави проекта на Преслава, за да може нейният хит, създаден от него "Любими ръце" да има по-дълъг живот,научи red-carpet.bg от сигурни източници.

Кости е получил доста солидна сума от сексапилното миньонче и продължава да бави песента на Преслава, докато тази на Мара даже излезе и в две версии, по-лирична и по-доскотечна.

Режисьорът на клипа на Преслава - Люси Иларионов също намекна за тайния заговор, който спъва работата им по "Скоро":

"Понеже пак започват да пишат глупости, искам да уточня: клипът съм го заснел и даже съм го нарязал, проблемът е, че аз нямам песента. Ние снимахме на едно демо, което беше само върху ритъм и глас, фактически беше много бавно. Аз и преди време имах такъв проблем с Кости - на песента "Как ти стои". Тогава снимах клипа, Преслава казва:

"Песента ей сега ще ти я изпратя". Оказва се, че песента е адски различна, с друг ритъм, беше много живо парчето, а преди това много бавно. Сега доколкото разбрах, Преслава в началото на миналата седмица беше говорила с него и той беше казал, че му трябват 10 дена, и то работни. Казвам й: "Преси, какво правим?", а тя отговаря: "Ще чакаме!"

В момента, в който дойде песента, на мен ми трябват не повече от два дена. Аз имам едно демо, което е 2 минутки и нещо и реално е само пеенето. Ние снимахме песента върху това демо и снимахме кадри, а аз дори не съм чул в какъв ритъм е, колко е продължителността на парчето и т.н".