Магда застана пред обектива, за да заснеме клип към своя летен музикален проект, с който ще зарадва почитателите си.

Това е новата самостоятелна песен на звездата след успешния й дует с Игор, с който те се настаниха трайно в музикалните класации през изминалите месеци

Мелодията е озаглавена "Достъп забранен" и е авторска композиция на Митко Петров и текст на Лиляна Димова. Парчето е бързо, динамично и определено ще се настани сред хитовите предложения това лято, предаде БиНюз.

Интерес ще предизвика и видеоклипът към "Достъп забранен", за реализацията на който Магда се довери на режисьора Йордан Петков. Кадрите, които са предимно имиджови, бяха заснети в природен парк Витоша и определено ще разпалят въображението на зрителите.

Магда залага на лятна визия, в която почти изцяло е по бански и демонстрира перфектна фигура.

За да е във форма певицата посвети голяма част от времето си на ежедневни двучасови тренировки във фитнес залата. Засега звездата не издава много за това, което ще видим в клипа, но все пак разкрива, че в него се е преборила с едно голямо предизвикателство.

В част от кадрите "екранен партньор" на Магда е 3-метров питон албинос, с който определено се харесали и дори сприятелили. В края на снимките изпълнителката на хита дори се престрашила да целуне своята нова "приятелка" Клеопатра, съобщава "Планета".