В последно време феновете не могат да познаят любимката си.

Алисия се е превърнала в страшилище по време на участията си, пишат от „Всеки ден“.  Поп фолк певицата крещи по фотографи, които искат да я снимат.

Алисия вдигала луди скандали по хората с фотоапарати. Тя не давала да я снимат. Според запознати причината за държанието на поп фолк дивата е, че в последно време тя има проблеми със самочувствието и не иска хората да виждат снимки от участията й.

След раздялата с Ники Михайлов, Алисия станала много чувствителна на тема външен вид и години. Тя така се вманиачила да изглежда перфектно, че не дава на никой да я снима докато пее.

Всички знаят, че певиците често излизат кофти и неособено привлекателни по снимките от участия. Ето защо в момента, в който Алисия види, че някой се опитва да я снима, тя започвала да вдига скандали и да заплашва.

“Загубила си е ума, какво като някой я снима. Хубава жена е, но не е перфектна. Няма такива хора по света, няма и да има! Явно раздялата с Михайлов наистина й е дошла в повече!”, коментират интернет потребители.