Притеснени приятели на Тони Дачева издадоха, че в последните месеци е увлечена прекомерно по окултните науки и непрекъснато контактува с някакви врачки.

Гадателките обещавали на певицата, че са в състояние да я излекуват от всякакви физически и сърдечни болежки, стига да си плати дължимата такса.

Това оказало страхотно влияние върху психиката ѝ до такава степен, че тя на свой ред започнала да споделя, че сънува пророчески сънища.

„Тези фалшиви врачки и баячки тотално разстроиха психиката ѝ. Обещават на Тони всякакви чудеса. Че ще я излекуват от диабета, че ще ѝ помогнат да зачене и всякакви други неща. Вземаха парите ѝ с измислените си обещания и не направиха нищо друго, освен да увеличат още повече и без това силната болка”, споделят дружки на Дачева.

Именно те припомнят, че животът на великолепната изпълнителка преживя огромно сътресение. При Тони Дачева всичко започва като в розова приказка, но в последните години се превърна в кошмар. След завършване на училище, продуцентите усещат за нейния талант и тя бързо става една от големите звезди на поп – фолк сцената, пишат от skandalno.net

След това се влюбва в съоснователя на „Първа частна милиция” Найден Милков, който отговаря на чувствата ѝ.

„Любовта ме връхлетя неочаквано, в една хубава сутрин. Тогава осъзнах, че обичам Найден и не мога да живея без него. В първите години от нашия живот всичко беше прекрасно, хората ни харесваха като дует и като двойка”, спомня си Тони Дачева.

Да, но всичко на този свят си има край. След 12 години съвместен живот, Найден иска да се разделят и го правят. Тони остава сама, така и не среща никой друг като него. Споделя, че сърцето ѝ се превръща в буца от лед, за да преодолее мъката и да оцелее.

После Тони Дачева става жертва на отвличане. Драгановеца я завлича в кръчма, където я държи и я кара да му пее с часове наред.

Тя обаче успява да се отскубне, след като се обажда на приятел и той алармира полицията. Тези няколко часа в плен оставят страхотен отпечатък върху съзнанието ѝ и малко след това разбира, че е болна от диабет.

Сега, любимката на хиляди българи е сама.