Музикалното събитие на лято 2013 - The Voice Of Summer Tour завладя и Бургас. Поредното морско парти на The Voice събра повече от 20 000 меломани в град номер едно у нас.

Петият по ред концерт на най-голямата музикална медия в България накара хиляди бургазлии и гости на града да танцуват в едно.

Публиката избухна още на стартовия парти микс на DJ Doncho. Завладяващите ремикси на синеокия диджей взривиха тълпата в Морската градина, а с появата на Криско емоцията достигна връхната си точка.

Веднага след „министъра на веселието“ на сцената се качиха Михаела Филева и Venzy, които хвърлиха романтично предизвикателство към присъстващите с „Опасно близки“.

Били Хлапето и Lexus бяха следващите, които избухнаха „башмайсторски“ заедно с хилядите в Морската градина на Бургас. А Влади Ампов – Графа подари феновете си с поредица от най-популярните хитове.

20-хилядната публика в Бургас изпя в един глас „Happy Birthday” за обаятелния Майкъл Флеминг - Lexus. За рождения си ден музиканта от Пенсилвания получи красива торта от Графа, Михаела, Venzy и Били Хлапето, които го изненадаха на сцената.

Магнетичният X factor Рафи Бохосян получи огромната любов на почитателите си от родния Бургас, които скандираха името му. Талантливият бургазлия зарадва публиката с успешния си соло сингъл 4321, както и с най-новото си парче 4D, което изпълнява в заедно с Лео, Део и Играта.

Кулминацията на вечерта отново се оказа появата на „Ъпсурт“, които изпяха класиките на българския хип-хоп.

Сред гостите в бекстейдж зоната на The Voice в Бургас беше очарователната певица Алекс Раева, която истински се забавляваше и танцуваше на парчетата на колегите си. Половинката на DJ Doncho пристигна в морския град спецално, за да го подкрепи.

Победителите в играта Тhe Voice VIP Fan от Бургас се снимаха с всички изпълнители, взеха автографи и се докосанаха до славата като се качиха на сцената на The Voice Of Summer Tour.

За феновете в неравностойно положение The Voice осигури специална зона пред сцената, откъдето да изгледат концерта.

Още снимки можете да видите в нашата Галерия

Снимки: Балин Балев