Венета Райкова избухна заради рака си! Тя е тотално омерзена от издания, които са решили да публикуват измислени интервюта с нея.

Водещата твърдо избягва темата за болестта си. Тя сподели, че си е позволила да открехне вратата към личните си преживявания само, за да апелира към лекарите да бъдат по-внимателни към хората с онкологични заболявания.

Това се случи в предаването й „Горещо”, където гостува Нана. Силната и симпатична варненка направи своята поредна дълбоко прочувствена изповед, а по някое време Венета не се стърпя и издаде как самата тя е преминала през подобен катарзис.

След като на 20-годишна възраст й е казано направо да си търси място на гробищата, вместо да й дадат ценни съвети как да постъпи, тя държеше да отбележи, че това е не само възмутително, но и престъпно отношение към пациентите.

Впоследствие медиите отразиха подробно проблема й, а Венета Райкова избра да замълчи. Тя отказа повече да говори за рака си, но в крайна сметка са се появили изфабрикувани материали с нея, където я цитират с думи, които никога не е казвала.

Поповчанката е много ядосана и потърси подкрепата на приятелите си в мрежата. Всички веднага откликнаха на емоционалното й изказване, в което тя пита: „Как не ви е срам?!”.

Вижте сами как Венета Райкова избухна: