Актьорът Бойко Кръстанов е на път да стане млад татко, или поне така й се иска на Виктория Николова, с която младокът върти любов от няколко месеца.

Още от самото начало на връзката им романтичните жестове между влюбените гълъбчета не липсват и двамата често се изненадват с мили постове в социалната мрежа Фейсбук. Ако в началото обаче публикациите се въртяха около споделянето на любовни песни и общи снимки, то напоследък Витория зачести с намеците за бебе.

Последната изненада, с която студентката в НАТФИЗ сюрприза актьора от сериала "Стъклен дом", бе снимка на Дейвид Бекъм с малката му дъщеричка Харпър Севън, което накара мнозина да се усъмнят дали пък Витория вече не е бременна.

Приятели на 25-годишния актьор твърдят, че Бойко е напълно готов за наследник и ще е много щастлив, ако майка на детето му е именно Витория.

Двамата се събраха след болезнената раздяла на Кръстанов с моделката Ива Янкулова, с която той имаше едногодишна връзка, придружена с бурни скандали и чести раздели.

Във Виктория Бойко открил своята сродна душа и най-вече спокойствие. Момичето с български корени е родено в Милано, но се завръща в България, за да учи актьорско майсторство, и в момента е втори курс в Академията за театрално и филмово изкуство.

На Вики може да й се наложи да прекъсне обучението си, ако двамата с Бойко решат да стават родители.