Фолк певицата Магда не прилича на себе си! Феновете й останаха шокирани от външния й вид по време на нейно участие в пловдивска дискотека преди ден.

Някога хубавата Магда се появи почти без грим, подпухнала и видимо изморена. Най-впечатляваща е обаче промяната във фигурата й. Блондинката е трупнала поне десет килца, като по-голямата част от тях са се залепили за дупето й.

"Какво е станало с нея? Беше такава хубавица!", цъкаха с език мъжете в заведението.

Истината е, че родената в Бургас певица загубва хубавата си фигура след окончателната раздяла със скандалния лобист в съдебната система Красьо Черния. Магда и Красьо бяха заедно повече от пет години. Двамата имаха сериозна връзка и дори бяха пред годеж.

*Така изглеждаше Магда преди

Малко след като се разбра, че имат намерение да предприемат по-сериозна крачка в отношенията си, Черничкия би шута на изпълнителката. Красьо набързо си намери нова сексапилна девойка, а Магда остана без гадже, без скъпия си джип и всички останали лъскави подаръци. Оказа се и без спонсор за клиповете си.

Блондинката изпадна в депресия и се прибира за кратко в родния Бургас. Месеци в родния град я лекуват от тъгата, но се отразяват на килограмите й.
Сега Магда се завръща с нови песни и клипове, но следите от тъгата още са по нея. Изпълнителката твърди, че с бившата й любов Красьо са в добри отношения, но между тях всичко е приключило, а тя има нова тръпка, пише ''България Днес''.