Близо 35 000 лева се изръси Валери Божинов, за да може жена му да се топне в джакузито на Кейт Мидълтън.

Футболистът и съпругата му, които са на 8-дневна ваканция на частния остров Норд Айлънд на Сейшелите, се изръсиха порядъчно за романтичен воаяж до Рая.

Прелестният остров в Индийския океан посрещна звездите още на 19 юни. Само два дни след финала на „Къртицата“ двамата се отдадоха на пълен релакс.

Островът Норд Айлънд е предпочитана първокласна туристическа дестинация за много богати хора, към които очевидно се числи и семейство Божинови.

Имали късмета да посетят райското кътче разказват за него като за божествено място — там природата изглежда като през първия ден след Сътворението на света. Изумрудени лагуни, коралови рифове, уникална природа, райска градина от цветове и аромат на орхидеи.

Кораловият пясък, ослепително бял, притежава удивителната способност да не се сгорещява неприятно дори при 30-градусова жега. 11-те луксозни вили са скрити под кокосови, бадемови и бананови палми. А интериорът им е уникална смесица от дърво, камък и стъкло.

Къщичките са на метри от лазурния океан. Николета обаче предпочита вилните джакузита и басейните, изградени като разчупени слънчеви тераси и свързани със спалните помещения.

За тези удобства двойката плаща по 3 000 долара на нощ. Като според запознати двамата минали тънко, тъй като през активния сезон цените скачат двойно.

Неслучайно населението на Сейшелите нарича острова на Николета и Валери „Кралския остров”. Дестинацията бе предпочетена от принц Уилям и Кейт Мидълтън за медения им месец.

В същия вилен комплекс за медения си месец отседнаха Уилям и Кейт. Но докато около кралската двойка кръжали купища придворни, родните звезди били обслужвани едва от трима местни – гид, иконом и готвач.

Двойката залагала предимно на местни ястия. Националът наблягал на риба, морски дарове и ориз със силни подправки, включени в пакетите им за полупансиона, извън който храната била изключително скъпа.

Особено им харесала голяма риба с розово месо–ред снайпър. Приготвяли я на жар, директно на плажа.

Вечерите пък приключвали със сейшелския ром „Такамака”. Напитката, традиционна за тези географски ширини, се произвежда от кокосови орехи.

Николета предпочитала салата с артишокови и палмови сърца, маслини и местни гъби, а за десерт — плодови коктейли и сокове, изцедени от току-що набрани плодове.

Плеймейтката обаче доста се стреснала първата вечер, тъй като попаднала на плодоядни прилепи. И едва когато персоналът я успокоил, че те не нападат хора се престрашила да види тази толкова популярна атракция на острова.

Сблъсъкът на Николета с прилепите обаче се оказали направо смешни, предвид страданията, които красавицата неволно причинила на съседите си.

Арабски милионери, които били на почивка по същото време с Лозанова, направо полудели по пищните форми на футболната съпруга, която предпочитала да се разхожда само по монокини, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.