Соня Немска и Тони Дачева наскоро реализираха първата си съвместна изява в ЮАР.

Двете изпълнителки зарадваха с концерт своите фенове там. Участието им бе в Йоханесбург и премина с голям успех. Наред с емоционалния гастрол, Соня споделя, че е щастлива и заради това, че е успяла да се сближи повече с колежката си, към която храни дълбоко уважение, пише signal.bg.

"Искам да кажа на Тони Дачева, че съм й много благодарна, че преди години, когато кандидатствах в нашата фирма и се явих на кастинга "Планета търси суперзвезда" тя беше в журито и ми даде едно рамо, даде своя глас аз да бъда една от певиците на "Пайнер". След толкова години съм щастлива и за мен беше чест да направя турне с нея. За нея искам да кажа, че е много добър човек, просто добротата й е изписана на лицето. Сподели си с мен неща, които не вярвах, че може да сподели. Много е естествена, няма звездомания при нея. Ние много си приличаме, заради това си допаднахме" - разказва изпълнителката на "В сряда се приготви" пред Нова ТВ.

Залата едва събрала всички желаещи да присъстват на концерта на фолк изпълнителките. Българи, гърци, сърби и португалци заедно се забавлявали с хитовете на певиците.

"Концертът мина страхотно. Ние толкова се допълвахме - аз с моя репертоар, тя с нейния. Имаше за всекиго по нещо и всеки се почувства поздравен. Направихме едно невероятно балканско парти. Организаторите казаха, че пак ще ни поканят" - казва с усмивка Соня Немска.