Водещата на ''Горещо'' Венета Райкова, която обикновено е доста лаконична що се отнася до лични въпроси се отпусна и призна в ефир, че преди 20 години се е преборила с рака.

Причината да й се развърже езика бе, че блондинката бе трогната от историята на колежката й Нана, която до скоро също се бореше с коварната болест.

''Знаеш ли, и аз имах този проблем. Когато бях на 20 ми поставиха същата диагноза'', разкри Райкова в ефира на ''Горещо''. ''Даде ми 5 месеца, което е жестоко'', допълни още тя.

Водещата обясни, че понеже мйка й е медицинско лцие са се консултирали и с други специалисти и разкри, че образуванието при нея не е било в гърдата, а на друго място. Тя допълни, че се надява да е добре, макар че не ходи често на прегледи.

Двете започнаха да се възмущават от касапското отношение на лекарите, които след като те оперират те пускат да се лекуваш сам и че трябва сам да организираш химио- или лъче-терапията си.

''Трябва да споделяме, за да разберат най-накрая тзи лекари, че и ние сме хора'', заяви още Венета, пишат от ''Всеки ден''.