Популярния тв водещ Росен Петров съвсем скоро ще мине под венчило.

Звездата на Би Ти ви е влюбен до уши и чака с нетърпение края на предаването си „Нека говорят“.

Гологлавият телевизионер няма търпение да замине за Гърция. Където смята да плажува с новото си гадже.

„Роската има нова тръпка. Момичето не е популярно. Първоначално бяха приятели, но сега май нещата са по-различни, като че ли е влюбен“, издават близки на гологлавия водещ.

Те обясниха още, че са изненадани от бързото вталяване на телевизионера, който напоследък изглежда видимо отслабнал. Приятели на Петров издават, че вече е свалил цели 5 килограма, покрай новата си изгора.

Повечето му познати коментират, че водещият изглежда силно увлечен и нищо чудно да застане пред олтара. И коментират, че въпреки драматичната си раздяла с балерината Зарина, вече е готов за семейство.

„Макар двамата да живееха заедно и той да беше в блестящи отношения с дъщеричката й Кати, не се реши на сериозната стъпка. Вече обаче е готов“, коментират близки до Петров.

Според тях през годините Росен Петров се е напатил на златотърсачки и по тази причина не бързал да се жени. Сега обаче открил наистина жената, с която да сподели живота си.

Освен това здравословните му проблеми също се решили. Състоянието му е стабилно и той малко по-малко се възстановява, пише „България днес“, цитира hotarena.net.