Фолк дивата Емилия вече се чувства и изглежда прекрасно, но неотдавна претърпя неприятен автомобилен инцидент.

След случилото се продуцентите й разкриха, че била със счупено ребро и нос, само че после жълтите медии доукрасиха историята.

Затова изпълнителката реши да разкаже сама за катастродата и призна, че тя не й е първа. При предишната обаче не пострадала, докато този път дори й се наложило да си прави операция на носа, защото не можела да диша.

"Видими поражения нямах, имах вътрешни и трябваше да претърпя една операция. Не знам дали има разлика, за мен беше важно да мога да дишам и да пея", добави тя, цитирана от Blife.bg

Категорична е, че интервенцията не е била заради женска суета. Певицата вече е спечелила сърцата на феновете и няма нужда тепърва да променя каквото и да било по себе си. Такова нещо можела да си позволи някоя млада нейна колежка, която сега започва кариерата си.

"Най-много ми беше мъчно за участията, хората, с които работя, веселите вечери с почитателите. Не съм суетна, но една жена малко се стряска като се случи нещо с лицето й. Имаше малко сълзи, но в рамките на нормалното. Бях изпаднала в дупка. Тук е моментът да кажа, че Коко беше изцяло до мен, той е човекът, който ме вадеше от тези състояния", призна Емилия.

Докато половинката на бизнесмена Коко Динев се възстановявала, семейството заминало на непланирана почивка в Турция. Там гостували на техен приятел, но е категорична, че не са се крили от никого - просто трябвало по някакъв начин да уплътни свободното време.

"За 12 години никога не бях почивала толкова, но за мен беше хубаво. Разбрах какво е да си стоиш при детето и да нямаш ангажименти", отбеляза Емилия.