В новия брой на списание Story Жени Калканджиева споделя, че вече се е научила да се съобразява повече с човека до себе си, както и той с нея.

„Взех да обръщам повече внимание на мъжа ми. Преди мислех повече за себе си и собствените си ангажименти. Правех нещата без да ги съгласувам с него, а той много се ядосваше. Сега му се обаждам и го питам – смятам да направим това и това, ти как мислиш?“, обяснява Жени Калканджиева.

Съпругът й Тачо също се научил да не подлудява от яд, когато хората по улицата започнат да си шушукат и да ги обсъждат, когато минат покрай тях – просто свикнал. Както и с многобройните й ангажименти.

„Много неща се промениха, до някаква степен се напаснахме. Въпреки че до края на живота ни ще има такива, които ме дразнят в него – пали се Жени. - Като неговата разхвърляност. Аз съм ужасно подредена, а той постоянно търси нещо, защото хвърля навсякъде. Казах му наскоро – това е твоят кош за пране, ако нещо не е в него, ще хвърчи през балкона! В последно време, вярно, се е ограничил, и хвърля само в едната стая.“