Вакарелската певица, която мина през завивките на националите Валери Божинов и Ники Михайлов, най-накрая разбра, че футболът явно не е нейният спорт, и реши да се преориентира.

Този път Ася се хвърли на врата на малкото братче на продуцентката Виолета Сечкова - Стефан, който не е майстор на топката, но се справя доста добре с блъскането във фитнеса, разбра "България Днес".

Алисия не изневери обаче на друг свой принцип и отново залюби доста по-млад от нея мъж. Чалгарката дори успя да измести по-млада от нея манекенка от сърцето на 25-годишния Стефан.

Сечков имаше едногодишна връзка с Александра Михайловска, която е финалистка в миналогодишния конкурс "Мис България", организатор на който от няколко години е продуцентската къща на сестра му - "Ноу Фрейм медиа".

"Вярно е, че Стефан е с Алисия, заряза Алекс заради нея, а много я обичаше", разказа пред "България Днес" човек от екипа на "Ноу Фрейм", където Сечков заема шефски пост.

Пиарката на фирмата пък заяви, че Стефан и Алисия са заедно вече месец, а той крачел по-усмихнат отвсякога по коридорите и вярвал, че именно певицата е жената на живота му. Младокът явно още не е готов за медийното внимание, тъй като единственото, което коментирал пред колегите си, било: "Да! Аз съм новият на Алисия".

За никого във фирмата не е тайна, че Сечков не се е издигнал с много труд и пот до управленската длъжност, а само и единствено благодарение на кака си Вили.

Бившата водеща успя преди години да завърти главата на шефа на културистите Александър Сталийски Трети, на когото през 2009 г. роди син. Така Сечкова осигури охолен живот не само на себе си, а и на цялото си семейство.

Червеното порше, с което малкият Стефан свалял мацки, било подарък за миналия му рожден ден именно от Сталийски, известен освен с близкото си приятелство с Бойко Борисов и с щедростта си.

Така спонсорството на вакарелската певица, която си мисли, че си е хванала поредното богато гадже, всъщност ще зависи не от Стефан, а от мъжа на сестра му.

Единственото, което остана като утеха за зарязаната заради Алисия Алекс, са тъжните песни, които хубавицата не спира да публикува на профила си във Фейсбук, и малкото кученце, порода чихуахуа, което Стефан й подари, докато бяха заедно.