Многострадалната Емилия се оказа не толкова свята вода. Певицата, която постоянно се оплаква от женски набези, а половинката й Коко Динев е спряган за Плейбой номер 1, явно е решила да отвърне на удара.

Блондинката си има любовник – младо гадже, с което все по-често е засичана.

Шок, нали?! Никой не очакваше подобно нещо от певицата, но любовта, както знаем, е сляпа, а в случая направо безочлива.

Изпълнителката на „Не виждам“ била лудо влюбена в 25-годишен бизнесмен, родом от Плевен, със солидни финансови възможности и мераци към политиката, пише„Уикенд“, цитира hotarena.net. Емилия се възползвала от възможността да се вижда с него на всяко свое участие. Тя излизала с номера, че е твърде уморена да се връща в Сандански късно посред нощ и затова ще преспи в някой хотел. Така и ставало, но не отсядала сама, разказват очевидци.

Певицата и любовникът й започнали да стават все по-непредпазливи и слухът за връзката на Емилия се разпространявал главоломно. „Като си влюбен, изглупяваш, заслепен си от любов и не мислиш за последствията, забравящ за семейство, за всичко. Така е и при Емилия, явно много е хлътнала“, клатят глава запознати.

Заради немарливото отношение на певицата към паралелната й връзка, мълвата съвсем скоро щяла да стигне и до нищо неподозиращия Коко Динев. А както знаем – само той може да иска прошка за изневяра, но обратното е немислимо.