Неприятен инцидент претърпя Преслава по време на снимките на новия си клип ''Скоро''.

Певицата бе избрала курорта Св. Влас, където заедно с режисьора Люси Иларионов решили да направят морски кадри за новото ѝ лятно парче, издава ''Всеки ден''.

Екипът наел ветроходна яхта с идеята Преслава да пее на носа ѝ, разперила ръце като главната героиня във филма "Титаник". Фаталната история от него обаче за малко щяла да се повтори с чалга звездата. В неделя, когато правели снимките, времето било облачно и мрачно, а морето твърде бурно.

Преслава с мъка успявала да пази равновесие на носа на яхтата и се наложило да прекара повече от 2 часа там, облечена само по къса рокличка.

По някое време обаче певицата явно замръзнала съвсем и се изморила, защото загубила равновесие и паднала в ледената вода, пише slava.bg. Въпреки бързата реакция на хората ѝ, изкарала няколко минути в морето, а след изваждането ѝ станало ясно, че си е навехнала сериозно крака и го е разкървавила от удара в страничните железа.

Наложило се да извикат линейка, която да я закара  до болница в Бургас, за да ѝ направят снимки и да се уверят, че няма счупвания.

"Тя  въобще не се оплака, а беше доволна, че клипът се е получил", обясняват от екипа на пострадалата Преслава.