След тежката раздяла с вратаря на националния отбор Ники Михайлов, Алисия взе тежкото решение да потърси подкрепа от бившия си Валери Божинов.

Близки до певицата издадоха, че тя вече е предприела първите стъпки към разоръжаване и сдобряване с най – голямата си противница Николета Лозанова.

За да се избегнат всякакви инсинуации, приятелки на Алисия заявиха категорично, че тя НЕ иска да се връща като интимна партньорка при Валери Божинов.

Просто в момента той е единственият човек на когото може да се опре и от когото да потърси поне морална подкрепа.

„Много ѝ е тежко в момента, все пак трите години с Ники не са просто изгубено време. Алисия е много чувствителна и лесно ранима душа. Лошото е, че се подведе по акъла на своите пиари, които дълго време я заставяха да влиза в конфронтация с Николета и Валери, за да се пише за нея и така медиите да правят безплатна реклама. Сега най – голямото ѝ желание е да запознае сина си с неговата сестричка Никол, защото те все пак са една кръв”, споделят дружки на певицата.

Те допълват, че на този етап Николета не е проявила опаката страна на своя характер и дори погледнала с добро око на перспективата да се сближат с Алисия.

Като доказателство за добрите си намерения тя дори публикува фотоколаж, на който Валери – младши и Никол се гушкат.