Мъж с хомосексуални наклонности прави опити да обсеби Калин Врачански, издадоха разговорливи източници.

Те отказват да назоват поименно анонимния гей, но го описват като 190-сантиметров фитнес маниак. Бил брюнет със сини очи на около 30 години. Левентът бил супер напорист, влюбил се в Калин още преди по екраните да излезе "Стъклен дом", пише bgdnes.bg.

Бил го забелязал в НАТФИЗ - случайно попаднал на студентските му изпити по сценична реч и бил крайно впечатлен.

Изгледал и останалите академични представления на Врачански. Тихомълком започнал да посещава същите барове, в които актьорът обичал да куфее на електронна музика. Романтикът дълго време не се престрашавал на запознанство с обекта на сексуалните си фантазии.

Успял да каже "Здравей" на Калин едва след повсеместната мания по "Стъклен дом" на едно от партитата на сериала във Военния клуб.

Хомосексуалистът бил подпийнал стабилно, което му дало кураж. Бързо обаче изтрезнял - след няколко кратки реплики разбрал, че няма шанс с екранния Камен Касабов.

Следващите месеци геят с разбитото сърце страдал непрежалимо, мълвят от обкръжението на Врачански. Престанал да ходи по любимите заведения на Калин. Преди няколко седмици обаче, дали от пролетните хормони или нещо друго, брюнетът направил втори опит за установяване на топла връзка с любимия си.

Причакал го след театрално представление, заговорил го, този път по-уверено. Успял да го задържи, като разкритикувал леко спектакъла, и тръгнала беседа. Врачански усетил накъде духа вятърът и тактично се измъкнал.

Не знаел обаче как да постъпи следващия път, когато засече обожателя си. Било му ясно, че човекът чисто и просто иска да спи с него, но сърце не му давало да го отреже грубо.

Все пак като възпитаник на НАТФИЗ Калин се е нагледал на хора с различна сексуална ориентация и ги приемал без резерви. Когато обаче ножът опрял до кокала, врачанецът в него се събудил и се чудел дали да не му тегли една люта майна.